AsigExpert Logo Descriere Avantajele AsigExpert Metodologie Implementare  
Acasa | FAQ | Contact
Prima Pagina AsigExpert

Avantajele AsigExpert

Consideratii operationale

Aplicatia AsigExpert a fost conceputa pentru a rezista cu succes in fata solicitatorilor unui volum mare de informatii, iar din acest punct de vedere AsigExpert reprezinta un instrument facil de organizare si prelucrare a informatiei care:

  • asigura cautarea si selectarea rapida a informatiilor necesare;
  • mareste viteza de accesare a informatiei din baza de date;
  • creste viteza de utilizare a informatiilor si de creare de noi informatii;
  • mareste siguranta stocarii informatiilor;

Aplicatia permite gestionarea unui numar relativ mare de dictionare printre care mentionam: utilizatori, locatii si filiale, agenti, dosare de daune, companii de asigurare, tipuri de asigurari, borderouri, chitante, facturi, comisioane, gestiuni etc.
Consideratii tehnice

Pentru dezvoltarea aplicatiei AsigExpert s-a folosit o combinatie de limbaj PHP cu server de baze de date MySQL, iar pe alocuri folosindu-se JS si Ajax. Consideram ca folosirea limbajului de scripting PHP aduce avantaje certe aplicatiei. In primul rand este vorba de o excelenta stabilitate in productie si performanta in generarea continutului, dar si de costuri reduse de implementare, folosire si upgradare continua.


Referinte ASIG Expert Software
"Am ales sa colaboram cu compania Ka&Te Associates ca furnizor de servicii pentru administrarea infrastructurii IT si solutii hardware, datorita calitatii deosebite si eficientei serviciilor oferite."
Adrian Calin SANDU
Director General
S.C. Rims CO S.R.L.

Referinte ASIG Expert Software
"In Prima TV aveam nevoie de un sistem de administrare a resurselor umane cat mai complet, mai performant si mai usor de accesat. Dupa etapa de analiza condusa de echipa Ka&Te Associates, solutia a fost usor de implementat si de configurat conform dorintelor si nevoilor noastre."
Gabriela BALANESCU
Director Resurse Umane
Prima TV
car
  Testeaza-l acum
pana la 10 zile ...
click aici +
  Referinte ASIG
Expert ...
click aici +
  Contacteaza-ne
pentru alte info...
click aici +


© ASIG Expert 2006-2009, ASIG Expert este proprietatea Ka&Te Associates.
Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Versiuni
Consultanta, securitate, administrare, externalizare, service IT, suport, outsourcing, mentenanta, solutii si servicii IT,  virtualizare si green IT, web design, dezvoltare software - Ka&Te Associates
Prima Pagina AsigExpert