AsigExpert Logo Descriere Avantajele AsigExpert Metodologie Implementare  
Acasa | FAQ | Contact
Prima Pagina AsigExpert

Descriere

In cadrul departamentului de gestiune si evidenta a politelor, aplicatia permite urmarirea politelor de la intrarea lor in gestiune pana la returul acestora catre asigurator si da posibilitatea beneficiarului sa aiba gestiunea pe fiecare agent in parte.

In ceea ce priveste borderourile, politele se pot aloca manual pe acestea, insa se pot aloca si automat in functie de anumiti parametri prestabiliti la selectie, cum ar fi plata cu chitanta sau OP, asigurator, sucursala etc.

AsigExpert are posibilitatea inregistrarii ratelor politelor, politelor in alb (in caz de retur) sau a politelor anulate pe borderouri. Programul ofera posibilitatea brokerului de a tipari borderouri in format tipic asiguratorului.

Referitor la comisioane si bonusuri, aplicatia permite stabilirea comisioanelor, atat pentru societatea de brokeraj, cat si pentru agentii brokerului. Comisioanele pot fi introduse ca procent din prima incasata, ca procent din procentul brokerului sau ca valoare absoluta din prima (doar pentru societatea de brokeraj). Comisioanele se introduc cu o data de inceput, semnificand data de la care aceste comisioane intra in vigoare. De asemenea, comisioanele pot fi stabilite pentru structuri piramidale de tip Multi Level Marketing.

Nivelurile de acces sunt structurate pe tipuri de utilizatori cu drepturi de lucru specifice. Se pot crea astfel utilizatori care pot doar sa introduca polite fara sa poata modifica sau sterge informatiile introduse sau utilizatori care pot avea acces numai la rapoarte.

Software-ul pemite introducerea cursului valutar, dar si generarea diferentelor de curs si astfel si a soldurilor pe politele de sigurari.

In cazul modificarii grilei clientilor, acestia se pot introduce, edita sau sterge, la fel si datele lor (nume, prenume, adresa, telefon, mail, conturi bancare etc). Cat despre clientii persoane juridice, acestia isi pot desemna persoane de contact.

Aplicatia ofera societatilor de asigurari un cont unde acestea pot accesa documentele scanate atasate la dosarul respectv, astfel evitandu-se eventualele daune.

Sistemul de rapoarte si statistici cuprinde raportarea profitului brut in timp real, raportarea catre Comisia de Supraveghiere a Asigurarilor, rapoartare detaliata pe colaborator, produs etc.

Aplicatia mai contine si functionalitati ce vizeaza: gestionarea chitantelor, gestionarea agentilor, alerte la scadente si expirari, gestiune retea proprie de filiatie, facturare.


Referinte ASIG Expert Software
"Am ales sa colaboram cu compania Ka&Te Associates ca furnizor de servicii pentru administrarea infrastructurii IT si solutii hardware, datorita calitatii deosebite si eficientei serviciilor oferite."
Adrian Calin SANDU
Director General
S.C. Rims CO S.R.L.

Referinte ASIG Expert Software
"In Prima TV aveam nevoie de un sistem de administrare a resurselor umane cat mai complet, mai performant si mai usor de accesat. Dupa etapa de analiza condusa de echipa Ka&Te Associates, solutia a fost usor de implementat si de configurat conform dorintelor si nevoilor noastre."
Gabriela BALANESCU
Director Resurse Umane
Prima TV
car

Avand in vedere specificul activitatii fiecarui utilizator, exista posibilitatea de a crea module personalizate, customizate pentru fiecare particularitate in parte. De asemenea, pe langa campurile deja existente exista posibilitatea introducerii unora noi de catre beneficiar numite campuri „custom”. Aceste campuri aditionale permit adaugarea in baza de date a unor informatii pe care fiecare client in parte le poate denumi simplu, fara a mai fi necesara interventia programatorilor.


  Testeaza-l acum
pana la 10 zile ...
click aici +
  Referinte ASIG
Expert ...
click aici +
  Contacteaza-ne
pentru alte info...
click aici +


© ASIG Expert 2006-2009, ASIG Expert este proprietatea Ka&Te Associates.
Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Versiuni
Prima Pagina AsigExpert