AsigExpert Logo Descriere Avantajele HRS Metodologie Implementare  
Acasa | FAQ | Contact
Prima Pagina AsigExpert

Referinte

"Am ales sa colaboram cu compania Ka&Te Associates ca furnizor de servicii pentru administrarea infrastructurii IT si solutii hardware, datorita calitatii deosebite si eficientei serviciilor oferite.


Totodata, compania Rims CO a reusit sa eficientizeze timpul, prin colaborarea cu profesionistii IT care au raspuns cerintelor noastre, intr-un timp cat mai scurt, respectand dorintele si nevoile companiei noastre."


Adrian Calin SANDU
Director General
S.C. Rims CO S.R.L.


"In Prima TV aveam nevoie de un sistem de administrare a resurselor umane cat mai complet, mai performant si mai usor de accesat. Dupa etapa de analiza condusa de echipa Ka&Te Associates, solutia a fost usor de implementat si de configurat conform dorintelor si nevoilor noastre.


In aceasta perioada, domnul Cristian Stefanescu si echipa Ka&Te s-au implicat activ si permanent in respectarea termenelor si rezolvarea rapida si eficienta a oricaror probleme aparute."


Gabriela BALANESCU
Director Resurse Umane
Prima TV

car


  Testeaza-l acum
pana la 10 zile ...
click aici +
  Referinte ASIG
Expert ...
click aici +
  Contacteaza-ne
pentru alte info...
click aici +


© ASIG Expert 2006-2009, ASIG Expert este proprietatea Ka&Te Associates.
Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Versiuni
Consultanta, securitate, administrare, externalizare, service IT, suport, outsourcing, mentenanta, solutii si servicii IT,  virtualizare si green IT, web design, dezvoltare software - Ka&Te Associates
Prima Pagina AsigExpert